Gossip Girl Türkiye
Lütfen Sitemize Üye olunuz Aksi Takdirde Sitemizden YararlAnamızsınız

-Gossip Girl Turkey-
Gossip Girl Türkiye
Lütfen Sitemize Üye olunuz Aksi Takdirde Sitemizden YararlAnamızsınız

-Gossip Girl Turkey-
Gossip Girl Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Türkiye

Gossip Girl Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

HUHUUU!! Yeni Üyee :Ben :)

YazarMesaj
cryofwater
Üye
Üye

HUHUUU!! Yeni Üyee :Ben :) Empty
MesajKonu: HUHUUU!! Yeni Üyee :Ben :)   HUHUUU!! Yeni Üyee :Ben :) Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 1:48 pm

Selamm..Ben Su Lisede okıycam bu sene Müzik dnlemeyi-kitap okumayı-dans etmeyi çok seviyorum Keman çalıyorum Emre Aydın Şebnem Ferah Teoman Shakira Blake Lively Penn Badgley Ed Westwick Leighton Meester Chace Crowford Taylor Momsen Kellan Lutz Kristen Stewart Robert Pattinson ... Böyle uzar gider sevdiğim ünlülerin listesi ama bu yazdıklarım en başta geliyo Ayrıca spor yapmayıda çok seviyorum 5 senedir Badminton oynuyorum Gossip Girl dizisini çok seviyorum En çok Serena-Dan çiftini seviyodum ama onlarda maalesef ayrıldılar Şu anda 2. sezonun sonuna bakılırsa Blair-Chuck çifti favorim Yine yetkinforum sitesinde ama Twilight üzerine kurulu bi sitede moderatörlük yapıyorum.Sitenin ismini merak eden olursa bana özel mesaj atabilirle Bendeen bu kadaarr Sitede eğleniceğimden eminim.....

HUHUUU!! Yeni Üyee :Ben :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gençlerin yeni tutkusu Gossip Girl